Maison Berger Starter- & Giftset Rond

Vorige Artikel 2 van 6 Volgende
€ 42,50 (inclusief 21% btw)
Aantal

Wat is dat nu precies, Lampe Berger?
De oorsprong van Lampe Berger ligt ruim 100 jaar geleden in 1898. In die tijd was het erg belangrijk om lucht te reinigen in ziekenhuizen. Apotheker Maurice Berger was zichzelf hier bewust van en vond daarom een katalytische brander uit die lucht kon reinigen. Later kwam Maurice erachter dat wanneer parfum aan het proces toegevoegd werd, ook een geweldige geur verspreid kon worden.
Tot op de dag van vandaag wordt deze technologie ingezet. Lampe Berger is een luchtreiniger en kan daarnaast heerlijke parfum verspreiden.

Wanneer je het kunt gebruiken
Veel mensen gebruiken de Lampe Berger om een bepaalde sfeer in huis te creëren. Geur bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de emotionele sfeer. Er zijn enorm veel verschillende parfums ontwikkeld en deze worden ook nog steeds ontwikkeld. Ieder kwartaal komen er ongeveer 3 nieuwe geuren uit, de een nog lekkerder dan de ander.
Anderen gebruiken de Lampe Berger ook functioneel: ze willen een vervelend luchtje wegnemen. Bijvoorbeeld na het koken, iemand heeft zitten roken of de hond is nergens te bekennen maar wel aan de geur te herkennen. Door de Lampe Berger even te laten branden kun je dit soort luchtjes makkelijk wegnemen.
Hoe werkt dat precies, zo’n katalytische brander?
Een katalytische brander werkt anders dan een geurverspreider (zoals geurstokjes) of een oliebrander. De brander brandt op een extreem hoge temperatuur van maar liefst 450 graden. Deze vangt en vernietigt de geurmoleculen door het produceren van negatief geladen ionen. Dit is een scheikundig proces zonder dat dit schadelijk is voor mens & dier. De Lampe Berger reinigt de lucht dus écht, in plaats van enkel vervelende geuren te maskeren met ’n overdaad aan parfum. Dit doen andere geurverspreiders namelijk wel!

Wat zit erin de geschenkverpakking van de Maison Berger Essentielle Vierkant:

Brander model:  Rond in doorzichtig helder glas.

Inhoud: 225ml 

Parfums: 250ml Neutraal (dus juist geen geur) &
250ml Ocean Breeze.

Vuursteen: Air Pur System 3C plus lont.

Afsluiting: Afsluitdop en Sierdop

Vulmogelijkheid: Trechter

Gebruiksaanwijzing.

Belangrijk om te weten, de Lampe Berger branders werken alleen met Maison Berger Parfums.
Ga naar onze huisparfums van Maison Berger, en maak uw bestelling compleet.

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Lolita Lempicka Parme € 34,95 € 29,95
© 2015 - 2020 Klaver 4 Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel