Navigatie

Maison Berger

Bestellen in onze webshop is goedkoper geworden.
Wij berekenen slechts € 4,99 verzendkosten. Boven de € 50,- krijgt u het gratis in huis.

LAMPE BERGER, MEER DAN 100 JAAR GESCHIEDENIS...  Het was in 1898, toen het ongelofelijke verhaal van Lampe Berger begon.

Om het belangrijkste probleem van zijn tijd aan te pakken, de steriliteit in ziekenhuizen, vond apotheker Maurice Berger in 1898 het diffusiesysteem met katalyse uit en vroeg er octrooi op aan.
De revolutionaire technologie, die de atmosfeer van afgesloten ruimten zuiverde, gaf hem het lumineuze idee om er parfum aan toe te voegen. Het werd al snel in privéwoningen gebruikt, waardoor het bedrijf Lampe Berger ontstond.

Hoe werkt het?
In tegenstelling tot andere systemen die de geurtjes alleen maar verbergen, maakt het verspreidingssysteem van Lampe Berger het mogelijk tabaks-, keukenluchtjes enz. te vernietigen. Door katalytische oxidatie van de moleculen(die verantwoordelijk zijn voor deze geurtjes) draagt Lampe Berger bij tot de zuivering van de binnenlucht.
De warmte die door de katalyse wordt vrijgemaakt, trekt slecht ruikende moleculen aan en breekt deze af.De katalysator van de brander bevordert de oxidatie van deze moleculen en verhindert dat ze zich opnieuw aantrekken.

 

Wij zijn sinds 2013 Premium Partner van Lampe Berger & Parfum Berger, en hebben een nieuwe shop in shop met een uitgebreide collectie.

 

© 2015 - 2019 Klaver 4 Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel