Maison Berger

ZUIVER DE LUCHT MET LAMPE BERGER

Wij bezorgen in deze moeilijke tijd uw Lampe Berger artikelen gratis in Alkmaar e.o.
(Bij minimale besteding van € 25,- en binnen een straal van 10 km)

Hierdoor kunt u optimaal uw Lampe Berger brander blijven gebruiken om de lucht te zuiveren en eventueel te voorzien van een heerlijke geur in uw huis.

U kunt gewoon bestellen op onze site.
U krijgt €5,- verzendkosten terug bij afgifte!

Wij zijn sinds 2013 Premium Partner van Maison Berger. 

Wij hebben een shop in shop met een uitgebreide collectie.

LAMPE BERGER, MEER DAN 100 JAAR GESCHIEDENIS...  Het was in 1898, toen het ongelofelijke verhaal van Lampe Berger begon.

Om het belangrijkste probleem van zijn tijd aan te pakken, de steriliteit in ziekenhuizen, vond apotheker Maurice Berger in 1898 het diffusiesysteem met katalyse uit en vroeg er octrooi op aan.
De revolutionaire technologie, die de atmosfeer van afgesloten ruimten zuiverde, gaf hem het lumineuze idee om er parfum aan toe te voegen. Het werd al snel in privéwoningen gebruikt, waardoor het bedrijf Lampe Berger ontstond.

Hoe werkt het?
In tegenstelling tot andere systemen die de geurtjes alleen maar verbergen, maakt het verspreidingssysteem van Lampe Berger het mogelijk tabaks-, keukenluchtjes enz. te vernietigen. Door katalytische oxidatie van de moleculen(die verantwoordelijk zijn voor deze geurtjes) draagt Lampe Berger bij tot de zuivering van de binnenlucht.
De warmte die door de katalyse wordt vrijgemaakt, trekt slecht ruikende moleculen aan en breekt deze af.De katalysator van de brander bevordert de oxidatie van deze moleculen en verhindert dat ze zich opnieuw aantrekken.

Aanbieding

© 2015 - 2020 Klaver 4 Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel