Wensdoosjes

Met de wensdoosjes van TeaTalk geef je iemand een persoonlijk, lief en warmtevol bericht. 
Iedere doosje bevat een zijden theezakje met fijn geselecteerde thee van het exclusieve merk Harney & Sons, passend bij de mood, die je iemand kado wilt geven, per post of gewoon zo......
De wensdoosjes passen evenals de wenskaarten gewoon  door de brievenbus en zijn met zorg voor product & omgeving in Nederland samengesteld. 
Alle TeaTalk wensdoosjes zijn net als de wenskaarten van Corinna van Keeken te zien en te verkrijgen bij ons in de winkel.

Alleen verkrijgbaar in onze winkel!

 

 

 • Fijn dat je er bent!
  Fijn dat je er bent!

  Fijn dat je er bent! Gondeldoosje, zijden piramide theebuidel, gevuld met een hoge kwaliteit Oolong thee met puur frisse granaatappel, eerlijk geproduceerd voldoende voor een ruime pot verrassende thee van Harney & Sons.

 • Vriendschap
  Vriendschap

  Vriendschap Gondeldoosje, zijden piramide theebuidel, gevuld met een hoogwaardige kwaliteit van groene thee van Chinese bloemen met citroen, eerlijk geproduceerd voldoende voor een ruime pot verrassende thee van Harney & Sons.

 • Warmte & Kracht
  Warmte & Kracht

  Warmte & Kracht Gondeldoosje, zijden piramide theebuidel, gevuld met een hoogwaardige kwaliteit zwarte theemelange met vleugje kaneel, sinasappel en kruidnagel, eerlijk geproduceerd voldoende voor een ruime pot verrassende thee…

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

© 2015 - 2020 Klaver 4 Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel