Niet goed geld terug (retour)

Hoe stuur ik één of meerder artikelen retour?

Is het product toch niet wat je ervan verwacht had? Of wil je toch liever iets anders uitzoeken? Dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst aangeven dat je het product terug wilt sturen. Het product moet ongebruikt zijn. Stuur een mail naar info@klaver4wonen.nl en geef aan welk product je terug wilt sturen. Geef hierbij ook aan of je het wilt ruilen voor een ander product of liever je geld terug wilt ontvangen. Na aanmelding van de retour heb je nogmaals 14 dagen de tijd op het product daadwerkelijk terug te sturen.

Wanneer het om een retour van een complete order gaat krijg je het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. De kosten voor de retour zending van jouw huis naar ons is voor eigen rekening. Wanneer het om een deel van de bestelling gaat wat retour gestuurd wordt dan krijg je alleen het bedrag van dat product terug. Wij zullen vervolgens het verschuldigd bedrag binnen 14 dagen naar ontvangst van de retour terug storten op uw rekening.

Het adres voor retour sturen is: Klaver 4 Wonen, Laat 237 1811EH Alkmaar. Na ontvangst van je retour maken wij het aankoopbedrag naar je over. En indien van toepassing de verzendkosten die je hebt betaald voor het ontvangen van het product. De kosten voor het terugsturen moet je zelf betalen.

© 2015 - 2022 Klaver 4 Wonen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel